top of page
Zoeken
  • leukekleding

De jurken mode van 2017


Door de continu veranderende mode blijft het een hele uitdaging om bij te blijven.

Daarom bestaan er blogs (zoals die van mij) om je op de hoogte te houden van de laatste trends in de mode industrie.

Vandaag ga ik het hebben over de jurken van 2017.

Misschien ga je een flashback krijgen naar de jaren '80 want de trends van dit jaar lijken kwa motief en kleuren nogal op de mode uit die jaren.

Prints

Één van de eerste dingen die opvalt aan de laatste mode trends is dat er veel gebruik word gemaakt van prints.

Deze zijn er in allerlei soorten en er word volop gebruik gemaakt van grote bloemen, drukke grafische patronen enz.. enz...

Ook de Dames bomberjack en de heren bomberjack maakt bij sommige modellen gebruik van deze trend door bijvoorbeeld een grote kleurrijke afbeelding op de rug te plaatsen.

Kleuren

Samen met de opvallende prints gaat er dit jaar ook veel gebruik worden gemaakt van felle kleuren.

Hieronder vind je een lijst met de Pantone kleuren (en de daarbij horende kleuren codes) die je veel gaat terug zien dit jaar.

Niagara 17-4123 Comfortabel, betrouwbaar en ontspannen, was dit denimlike blauw gebruikt door Carolina Herrera voor een ballgown door Zac Posen in doorschijnend detail op een toga en door Joseph Altuzarra in een florale-bedrukte denim jasje. "Dat convergentie van de verschillende looks samenkomen was een hoogtepunt voor mij," zei Eiseman. "Een van de dingen die echt indruk op mij was de Carolina Herrera jurk die in deze denimlike blauw - de bustier effect in deze denimlike kleur. De creativiteit die betrokken zijn bij dat was een soort van denim-meets-ballgown. "

Primrose Yellow 13-0755 Samen met een aantal van de andere Top 10 kleuren, dit zonlicht ene is verwant aan bloemen en een herinnering van de natuur. Verschillende ontwerpers gebruikt deze kleur met de koeler Island Paradise en opwarming hazelnoot, zei Eiseman.

Lapis Blue 19-4045 Als het gaat om de blues, is marine een gegeven als een veer kleur. Lapis Blue is een manier om een ​​beetje meer vitaliteit, het toevoegen van een beetje meer energie met een inwendige straling of parelmoereffect dat gelaagdheid effect, vanuit het oogpunt van Eiseman's verbetert. "Dat is de richting die we op weg zijn met de blues - niet te saai of te gelijk te blijven, 'zei ze. "Blues verankeren kleuren. Vrouwen zijn op zoek naar verandering, ze zijn op zoek naar leuke of een drama in de mode. Maar wie vertrouwd kleuren geven ons wat gemak in een politiek klimaat dat ons reden om te kalmeren een beetje geeft. "

Flame 17-1462 Dit rood-gefuseerde oranje heeft zeker een veel warmte in het en is het "gezellig, levendig en zeker een kleur partij. Het is erg theatraal en je weet dat je zeker gaan om hoofden te draaien als je die kleur dragen en lopen in een kamer. "Rag & Bone, Gabriela Hearst en Lela Rose waren op het, zei Eiseman. "Tory Burch heeft een geschiedenis van het houden van die kleur en ze doet het heel goed."

Island Paradise 14-4620 Een verfrissende koele blauw, deze tint vond zijn weg naar Victoria Beckham's panne fluwelen jurken en de kleur alleen maakte een gevoel dat het was de lente, zei Eiseman. De naam alleen al doet denken aan mooie watermassa's die deel uitmaken daydreamers wilt recht in duiken erg, voegde ze eraan toe. Lela Rose behaalde haar lof voor het gebruik van de tint in een kanten jurk net als Christian Siriano voor het combineren van de lichtblauwe met vurige Vlam.

Pale Dogwood 13-1404 Kleur watchers zou dit als een verlengstuk van Rozenkwarts, die in 2016 de kleur van het Jaar titel met Serenity gedeelde zien. "Er is een overblijfsel effect - mensen worden nog steeds beïnvloed door het. Designers werken in een seizoen waarin ze denken van lichtheid en luchtigheid, "zei Eiseman. J.Mendel, Banana Republic, Ryan Roche, Baja-Oosten en Lacoste leek te hebben gekregen van de cue en anderen toegevoegd aan Kale.

Greenery 15-0343 verlangen Shoppers 'voor de natuur is duidelijk in deze geelgroen en haar partner Kale. Zac Posen, Trina Turk en Cynthia Rowley hadden allemaal een dosis van Greenery. "De Japanners hebben een techniek genaamd 'bos baden,' waar ze mensen aanmoedigen om buiten te gaan en maak een wandeling in een bos. Uiteraard, als je in een grote stad woont u niet altijd die kans. Maar alles wat je kunt maken dat geeft je dat gevoel van echt ondergedompeld in de natuur is een goede zaak, "zei Eiseman. "Groenen zijn niet onbekend Michael Kors, maar hij was recht op doel met de manier waarop hij dit gebruikt, samen met Island Paradise en Lapis Blue."

Pink Yarrow 17-2034 Feestelijk en zichtbaar zijn, dit is een kleur vrouwen goed kent omdat het een uitstekende cosmetica kleur voor jaren. "Zet het in een kledingstuk en je bent altijd gaat om complimenten te krijgen," zei Eiseman. Vrienden en Nanette Lepore leek te hebben gekregen van de memo.

Kale 18-0107 Blijkbaar populariteit deze lommerrijke groen's verder reikt dan sap bars, restaurants en boerenmarkten. Naast aanvulling op zoveel andere kleuren, Eiseman zei: "We noemen het 'zuurstofplant,' het nemen van een adem van verse lucht. De wereld van de architectuur is ook in op de trend, gezien de breedte van de verticale tuinen, groen dak en lommerrijke pleinen opduiken in nieuwe commerciele gebouwen van New York naar Dubai. "Ze brengen planten in maar niet alleen plunking hen neer in uw kantoor. Architecten zijn echt om te zetten in een kunstvorm of u in een werksfeer, een hotel of theater - waar je echt wilt naar buiten te brengen, "voegde ze eraan toe.

hazelnoot 14-1315 Een typisch neutraal met een warme ondertoon, hazelnoot spreekt tot de idee van overgangsregeling kleur die eigenlijk het hele jaar kan worden gedragen, zei Eiseman. Kanye West gebruikte het in zijn controversiële Yeezy verzameling en Dennis Basso werkte het in een chiffon blouse en een korte kanten jurk.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page