top of page
Zoeken
  • leukekleding

Ontdek de aankomende Lente trends in de mode

De lente staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om onze kledingkasten te transformeren met de nieuwste modetrends. Dit seizoen belooft een opwindende mix van kleuren, patronen en stijlen die ons laten stralen in de warmere dagen. Ontdek welke lente trends er dit seizoen zullen domineren.




Pastel: zachte tinten voor een zachte start


Pasteltinten nemen dit voorjaar het voortouw, waarbij zachte kleuren zoals lila, mintgroen, en zachtroze de catwalk sieren. Of je nu kiest voor een pastelkleurige jurk, blazer of accessoires, deze kleuren brengen een frisse en luchtige uitstraling die perfect past bij het lenteseizoen. Ben je nog op zoek naar mooie pastel kleuren? Neem dan eens een kijkje bij het kledingmerk Co'Couture. Hier vind je allerlei kledingstukken in prachtige, zachte tinten. Perfect voor de lente! 


Bloemenpracht: prints om de lente te vieren 


Bloemenprints zijn een tijdloze favoriet voor in het voorjaar, en dit jaar is geen uitzondering. Van grote bloemenpatronen tot subtiele bloemenprints, bloemen zijn overal te vinden. Jurken, blouses en zelfs broeken met bloemmotieven zorgen voor een levendige en vrolijke uitstraling die perfect past bij de bloeiende natuur.  

Retro revival: terug in de tijd met vintage vibes 

Retro-invloeden maken een opvallende comeback deze lente. Denk aan wijde pijpen, polkadots, en oversized zonnebrillen. Door vintage elementen toe te voegen aan je outfit, omarm je niet alleen de trends van nu maar breng je ook een vleugje nostalgie in je stijl. 


Statement schouders: opvallen met pofmouwen of uitgesneden details 


Statement schouders zijn dé eyecatcher van dit seizoen. Pofmouwen, uitgesneden schouders en volumineuze silhouetten voegen een vleugje drama toe aan je look. Deze trend geeft een moderne draai aan klassieke stijlen en is een geweldige manier om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk eens bij het merk Alix the Label en laat je inspireren door hun toffe statement pieces. 


Duurzame mode 


Naast esthetiek staat duurzaamheid hoog op de agenda van de modewereld. Duurzame stoffen, gerecyclede materialen en milieuvriendelijke ontwerpen spelen een grote rol in de lentecollecties. Door te kiezen voor duurzame mode draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ben je ook helemaal on-trend. 


Een seizoen van vernieuwing en stijl 


De aankomende lentetrends beloven een seizoen vol vernieuwing en stijlvolle experimenten. Of je nu kiest voor zachte pastel kleuren, levendige bloemenprints, een vleugje retro of duurzame mode, dit voorjaar biedt een scala aan mogelijkheden om je persoonlijke stijl te laten bloeien. Laat de lente in volle pracht komen en omarm deze modetrends voor een modieus seizoen. 

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page