top of page
Zoeken
  • leukekleding

Ga voor de overhemden van John Miller!


John Miller overhemden zijn gekenmerkt door de zeer hoge kwaliteit en luxe uitstraling. John Miller overhemden geven vooral een klassieke toevoeging aan de herenmode. De overhemden van de allerbeste stoffen zijn een verrijking voor de kledingkast van de moderne man. De shirts sluiten ook nog eens perfect aan bij de laatste trends op modegebied. Bijzonder aan de John Miller overhemden is dat ze zeer stijlvolle boorden hebben. Wel meer dan zes verschillende boorden en kragen. De shirts zijn verkrijgbaar in drie mouwlengtes: korte mouwen voor de zomer, normale mouwen (tot mouwlengte 6) en een iets langere mouw voor de langere heren (mouwlengte 7). Slanke pasvorm maar ook voor de iets gezette grote (en sterke) man is er volop keus. De luxe is terug te vinden tot in het kleinste details. Denk hierbij aan de manchetten. Deze zijn verstelbaar door de 2 knopen of dubbele manchetten. Een luxe overhemd dus voor de wens van iedere man!

Historie van John Miller overhemden

De oprichter Sjef van Winkel was het niet eens met de vaak onverzorgde en opkrullende boorden. Hij vond dat dit beter kon. John Miller is een merk van het familiebedrijf Van Winkel Fashion. De plaats waar dit shirt is ontstaan is Budel gelegen in het mooie Brabant. Het bedrijf is dé shirt specialist sinds 1949. Voor overhemden met een hoger segment heeft Van Winkel in 1963 John Miller hieraan toegevoegd. In 1995 is men de merknaam John Miller volledig zelf gaan voeren.

Mannen met stijl

Shirts die speciaal zijn ontwikkeld voor de vlotte en moderne man. Bij gelegenheden van klassiek, formeel of feestelijk biedt John Miller het perfecte shirt waar de man zich prettig in voelt. Eerlijke productie, vakmanschap en kwaliteit zijn heel belangrijk voor John Miller. Schitterende overhemden van de allerbeste kwaliteit kunnen super gecombineerd worden met mooie manchetknopen of een luxe horloge. Het dragen van een John Miller overhemd is dan ook een beleving op zich!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page