top of page
Zoeken
  • leukekleding

Poloshirt is het geliefde shirt van de man

Poloshirt, het shirt met korte mouwen en kraag is waar alle mannen vrolijk van worden. Dit geliefde poloshirt hangt of lig netjes opgevouwen in elke kleding kast van de man. Vroeger werd de polo als tennis shirt gebruikt. René Lacoste is de ontwerper van de allereerst polo. Het Poloshirt werd later in de 60 jaren steeds populairder. Het Poloshirt kun je klassiek, stijlvol en sportief dragen. Als het zonnetje straks weer lekker warm begint te schijnen dan komt het Poloshirt ook weer uit je kledingkast.


Veel mogelijkheden om een poloshirt te combineren

Hoe zou jij je Poloshirt graag willen dragen? Je kunt met dit Poloshirt zoveel combinaties maken. Een klassieker waar je mega mee kan combineren. Een Poloshirt met een korte broek of spijkerbroek is lekker nonchalant. Nog nonchalanter draag je het Poloshirt wanneer je er een paar sneakertjes onder draagt. Ga je voor de meer stijlvolle uitstraling draag het poloshirt dan op een chino met nette schoenen of loafers. Kijk naar een goede pasvorm voor een kwalitatief mooi Poloshirt. Met deze tips kan het voorjaar beginnen.


Draag je het Poloshirt sportief of zakelijk?

Een poloshirt kun je als een sportieve of zakelijke outfit dragen. Een katoenen poloshirt hoort gewoon ook in elke garderobe van de man thuis. Als we het over nog een andere stof hebben dan kun je denken aan pique en jersey. Bij de sportieve uitstraling neem je een jersey variant. Ga je op de zakelijke toer dan draag je een Poloshirt gemaakt van pique. Een pique Poloshirt draag je op een nette broek en dit geheel kleed netjes af. Wat kun je nog met de knoopjes doen? Maak alle knoopjes dicht voor een stijlvolle blik. Bij een sportieve of casual look laat je alleen het onderste knoopje dicht.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page