top of page
Zoeken
  • leukekleding

De tuin in met comfortabele klompen

Ga jij op een heerlijke dag fanatiek de tuin in of ben je graag rondom het huis bezig? Dan ben je vast wel eens met de irritatie gekomen dat je goede schoenen weer eens vies zijn geworden. Of dat je even snel naar binnen moet en eerst weer alle veters los moet maken. Toch kan het handiger! Heb je al eens gedacht aan comfortabele klompen? Die kunnen vies worden en het is ook nog eens praktisch. Tegenwoordig scoor je leuke verschillende en comfortabele klompen. Hier vertellen wij je in dit artikel graag meer over.


Klompen in verschillende materialen

Damesklompen tot kinderklompen, je hebt het allemaal. Welk materialen heb je dan precies? Klompen die van leer zijn gemaakt zijn erg populair. Het wordt gekenmerkt doordat ze erg comfortabel zijn in het dragen. In vergelijking tot leer. Leer draagt ook comfortabel, maar zijn net wat steviger. Het voordeel hiervan is wel dat je lang kunt genieten van je klompen en het gemakkelijk schoonpoetst na een hele dag in de tuin gewerkt te hebben. In een lichtere categorie valt de klomp die gemaakt is van kunststof. Die zijn licht in dragen en zijn voorzien van een antislipzool. De keuze hangt af van wat je als voorkeur hebt, want elke klomp is fijn in dragen en hebben een leuke print.


Klompen voor de kleintjes

Niet alleen volwassenen, maar ook aan kinderen is gedacht. Kinderen zijn veel buiten te vinden en spelen de hele dag door. Het is toch zonde als hun goede schoenen vies worden? Hoe leuk is het om samen met je kinderen in de tuin te werken of samen de auto te wassen? Zo ja, dan zijn kinderklompen ideaal voor jou.

Klompen zag je vroeger veel terug in hout, wat niet heel comfortabel is. Tegenwoordig zijn andere materialen een stuk populairder geworden. Die een stuk fijner lopen. Denk aan rubber en plastic. Kinderklompen hebben een leuk design, waardoor het voor kinderen een feest is om te dragen. Klompen in kleuren zoals roze en blauw tot glitter en bloemen. Hier maak je ieder kind blij mee en ook voor jou als vader of moeder, want de goede schoenen kan je netjes in de kast laten staan. Wat wil je nog meer?!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page