top of page
Zoeken
  • leukekleding

De juiste kleding kiezen?


Dressing om te kijken en voel je best is alles over te focussen op het positieve. Tuurlijk, de meeste vrouwen hebben een paar dingen die ze willen veranderen aan hun lichaam, maar het kiezen van een flatteus jurk is de perfecte gelegenheid om de huid je in vieren. Het is tijd om mentaal shredden dat "perfecte lichaam" checklist en werken met alle mooie functies je geboren.

"Er zijn twee mythes die je moet weten als het gaat om ons lichaam: One, er is geen perfecte grootte, en twee, er is geen perfecte lichaam," zegt Dr Carol Parker Walsh van Vancouver, Washington, die een doctoraat in de menselijke ontwikkeling en heeft sociale psychologie en is de stylist en de eigenaar achter Evolve Image Consulting. "Hopelijk, dit komt niet als een verrassing, maar meer wel dan niet, ik vaak te maken met cliënten die een liefde hebben, maar meestal haat, relatie met hun lichaam. Waarom Door de nooit eindigende uitdaging? Om iets dat past of de constante vergelijking met anderen. de sleutel is om te overwinnen dit is om eerst leren om lief te hebben en te accepteren je lichaam zoals het is en om te leren hoe je je lichaam te kleden adequaat voor fit en balans. "

Met wat begeleiding van de experts, hebben we samen deze eenvoudige tips om u te helpen spelen op uw vermogen en omarmen de fysieke 'onvolkomenheden' dat je zo uniek maken te zetten:

Volledige heupen en dijen Hoe maak je een jurk die werkt voor je lichaam en niet andersom pick Voor peervormige vrouwen met volle heupen en dijen, de jurk moet mag niet korter zijn dan een duim of twee boven de knie. Kies een jurk met een A-lijn rok, maar niet iets te vol. Een korte, super voller jurk zal uitzien als een tu-tu.

Meer: Het vinden van mijn persoonlijke stijl met dwerggroei betekende het breken van alle regels van de mode

Je weet dat je een peer bent als "je draagt ​​vaak een verschillende grootte op de bodem dan jij op de top," zegt Dr Walsh. "Width toevoegen aan uw top met horizontale strepen en heldere gewaagde kleuren, terwijl de onderste helft in donkere kleuren.

Je krijgt een betere pasvorm te vinden als je gaat voor twee stukken in tegenstelling tot een een stuk jurk."

volledige taille Hoe maak je een jurk die werkt voor je lichaam en niet andersom pick Als u appelvormige met een dikke midden bent, kunt u het uiterlijk van je romp te verlengen en de aandacht weg van uw taille. Kies een jurk met een rijk of drop taille om opnieuw te definiëren van uw taille lijn. Vermijd dikke riemen cinched rond je buik en in plaats daarvan kiezen voor een ketting of sjerp riem hing laag op je heupen.

"Denk aan het benadrukken van je schouders. Het creëren van de illusie van meer breedte in dit gebied zal alles eronder lijken smaller te maken. Vertrouw niet op padding voor deze (te veel bulk). In plaats daarvan, draag een gestructureerd jasje (eind mid-heup) schouders accentueren of slijtage jurken die de schouders bedekken (cap-sleeves zijn geweldig) en heb genoeg details, zoals een beetje van de wallen of blousing, om je hip-aan-schouder verhouding visueel evenwicht zonder toevoeging van massa ", zegt Constance Dunn, stijl expert en auteur van Praktisch Glamour.

Om voller armen te minimaliseren, zijn mouwloos en cap-sleeve jurken best vermeden worden. In plaats daarvan selecteert u golvende, bel mouwen die driekwart of zelfs full-length zijn om je bovenlichaam flatteren.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page